denní menu

POLEDNÍ MENU PRO:   12.  -  16. listopadu

CELOTÝDENNÍ POLEDNÍ NABÍDKA:

POCTIVÁ GULÁŠOVKA z hovězí kližky 55

200 g Kuřecí prsíčko na grilu s žampionovou omáčkou
a pečeným bramborem 150

350 g
Velký zeleninový salát s balkánským sýrem, rozpečená bageta 120

150 g
Kuřecí / Vepřový řízek s domácím bramborovým salátem 120

Pondělí

ZAVŘENO

Úterý

ZAVŘENO

Středa

Šumavská bramboračka 32
150 g Pikantní vepřová směs s klobáskou a cibulí, dušená rýže 95
150 g Kuřecí nudličky se smetanou a pórkem, pečené rozmarýnové brambory 95
SLADKÁ STŘEDA:    3 ks Bavorské vdolky 59

Čtvrtek

Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a kapáním 32
150 g  Kuřecí prso s omáčkou z pečených paprik, farfalle se sušenými rajčaty a rukolou 105
200 g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou 95

Pátek

Dršťková 32
150 g Čevabčiči se šťouchaným bramborem, hořčicí a čerstvou cibulí 95
150 g Moravský vrabec s listovým špenátem a variací knedlíků 105m 115

Rezervace

Rezervace na čísle: +420 737 912 433.
Sledujte nás na Facebooku: @dvacitka
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Ceny jsou uvedeny v Kč.