denní menu

POLEDNÍ MENU PRO:    21. - 25. KVĚTNA

Celotýdenní nabídka:

ČESNEČKA s chlebovými krutony a sýrem 45
GULÁŠOVÁ polévka 49
CAPRESE SALÁT s mozzarellou, rajčaty, rukolou a bagetkou 105
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, hořčičná omáčka,
bramborové hranolky 135
KUŘECÍ / VEPŘOVÝ ŘÍZEK (150g) s domácím bramborovým salátem 115

Pondělí

CIBULAČKA se sýrovým toastem 27
HOVĚZÍ LÍČKA na červeném víně a kořenové zelenině, smetanová kaše 125
HRACHOVÁ KAŠE s uzeným masem, kyselou okurkou a domácí pletýnkou 95

Úterý

ČOČKOVÁ polévka 27
VEPŘOVÁ KOTLETKA na kmínu, dušená rýže 95
TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, cuketou a rajčaty sypané parmezánem 99

Středa

FRANKFURTSKÁ polévka s párkem 27
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s houskovým knedlíkem 99
SMAŽENÝ KVĚTÁK s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 95
NADÝCHANÉ LÍVANCE s jahodovým žahourem 75

Čtvrtek

KVĚTÁKOVÁ polévka 27
KRÁLIČÍ STEHNO na česneku, dušený špenát a chlupatý knedlík 125
ZAPEČENÉ FLÍČKY s uzeným masem a vejcem, okurkový salát 95

Pátek

HOVĚZÍ VÝVAR s masem, zeleninou a kapáním 27
CHILLI CON CARNE s hovězím masem a domácími chlebovými plackami 110
KUŘECÍ ŘÍZEK V PARMAZÁNOVÉ strouhance, smetanové šťouchané brambory 99

Rezervace

Rezervace na čísle: +420 737 912 433.
Sledujte nás na Facebooku: @dvacitka
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Ceny jsou uvedeny v Kč.