denní menu

POLEDNÍ MENU PRO:   10.  -  14. prosince

CELOTÝDENNÍ POLEDNÍ NABÍDKA:

POCTIVÁ GULÁŠOVKA z hovězí kližky 55

200 g Kuřecí steak s restovanými žampiony, slaninou, česnekem a hranolky 160

350 g Grilovaný camembert na salátu s medovo-hořčičným dresinkem,
bylinková bageta 120

150 g Kuřecí/Vepřový řízek s domácím bramborovým salátem 120

Pondělí

ZAVŘENO

Úterý

ZAVŘENO

Středa

Kulajda s houbami 32
150 g Kousky pečeného vepřového kolena s křimickým zelím a bramborovým knedlíkem 98
150 g Směs z kuřecího masa s paprikou, pórkem a žampiony s dušenou rýží 106
SLADKÁ STŘEDA: 3 ks Bavorské vdolky 59

Čtvrtek

Ovarová s kroupami 32
150 g Ragú z telecího masa, kořenové zeleniny, rajčat, červeného vína, se širokými nudlemi 106
150 g Karbanátek smažený v trojobalu se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou okurkou 98

Pátek

Mexická polévka 32
150 g Konfitovaná krkovice na česneku a pivu, podávaná s bramborovým knedlíkem 98
150 g Grilované kuřecí prsíčko zapečené s brokolicí a sýrem, šťouchané brambory 106

Rezervace

Rezervace na čísle: +420 737 912 433.
Sledujte nás na Facebooku: @dvacitka
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy. Ceny jsou uvedeny v Kč.